MELİKGAZİ BELEDİYESİ GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR…

MELİKGAZİ  BELEDİYESİ  GELECEĞE  YATIRIM  YAPIYOR…

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, eğitime ve öğretime büyük önem verdiklerini vurgulayarak, bu amaç ile kırtasiye yardımı, okul çantası, Seviye Belirleme Sınavı ve Üniversite sınavları için kurslar, mesleki kurslar açtıklarını bununla yetinm

Melikgazi Belediyesince inşa edilen iki okul ile bir anaokulunun şu anda hizmet verdiğini iki okul inşaatının ise devam ettiğini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye olarak ilçe sınırları içerisinde yer alan okullarda spor salonu, açık alan spor sahaları, öğretmen odaları ve bilgisayar odaları düzenlediklerini belirtti.

İlçe sınırları içerisinde yer alan Hüseyin Aksakal Erkek Anadolu Lisesi ile 80. Yıl İşitme Engelliler, Burhan Dinçbal, Dedeman ve Türkan-Mehmet Altun okullarında olmak üzere belediye olarak yatırım ve hizmet gerçekleştireceklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti… “Melikgazi Belediyesi olarak 5 ayrı eğitim kurumunda çevre ve bahçe düzenlemesi yapılacaktır. 80. Yıl İşitme Engelliler İlköğretim Okulunda iç ve dış mekan boyama ile tadilat işleri yapılacak. Bu okulların lavaboları yenilenecektir. Açık alan spor aletleri konulacaktır. Dolayısı ile bu beş ayrı okul yenilenerek hizmete sunulacaktır. Öğrencilerin fiziki ortamları derslerini olumlu etkilemektedir. Melikgazi Belediyesi olarak yaz aylarında tüm okullarda genel temizlik, bahçe ve çevre temizliği, haşarata karşı ilaçlama, spor sahalarının bakım ve onarım gibi çalışmalar yerine getirilmiştir. Bizim için ilçe sınırları içerisinde yer alan her kamu kurum binası hizmet verilmesi gereken mekanlardır. Okullar, sağlık ocakları, emniyet merkezleri, camiler, yurtlar gibi kamusal kurumlarda hizmet vermek ilçeye yapılan bir yatırımdır”



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor